Main.BG - Каталог
Добави връзка   Администрация   Карта  
 
Библиотеки  1
Детски градини  3
Дипломни работи и реферати  13
Институти и лаборатории  0
Кандидат студенти  6
Колежи  1
Компютърни науки  0
Конференции и форуми  0
Обучение  39
Курсове 28, Школи 11
Обществени науки  1
Философия 1
Природни науки  0
Астрономия 0
Речници  2
Точни науки  0
Университети  2
Факултети 0
Училища и гимназии  3
Главна директория
Показване: Всички | Връзки | Статии
Образование и наука RSS
Сортирай по: Популярност
1.
(0/4755) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Ресурсен център Бургас за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности.
http://www.rcburgas.com Невалидна връзка?
2.
(320/4079) CY: 0 | Оцени
Детско юношеска футболна школа НАЦИОНАЛ. Футболна школа за деца. Футбол за деца. Предлагаме групово обучение по футбол и индеивидуални тренировки по футбол за деца и юноши. Организирано обучение по футбол в детски градини и училища в София и страната
http://www.fcnational.com Невалидна връзка?
3.
(9/4894) | Оцени
Готови и индивидуални дипломни и курсови работи в широка гама научни области.
http://diplomni-pl.com Невалидна връзка?
4.
(0/2135) Оценка: Не/7.3 | Оцени
Официален сайт на Випуск '96 от руското училище във Варна - А.С.Пушкин, както и на всички завършили там, без значение кога
http://8mo.org Невалидна връзка?
5.
(0/1838) | Оцени
Сайт за наука и образование
http://www.abritvs.com Невалидна връзка?
6.
(0/1165) | Оцени
Връзки към сателитни снимки на всички световни столици.
http://stolici.bgsite.info Невалидна връзка?
7.
(0/1082) | Оцени
Информация за континента Европа.
http://evropa.bgsite.info Невалидна връзка?
8.
(0/1052) | Оцени
Информация за седемте континента на Земята.
http://kontinenti.bgsite.info Невалидна връзка?
9.
(0/1036) | Оцени
Информация за Слънчевата система и планетите в нея.
http://planeti.bgsite.info Невалидна връзка?
10.
(0/1020) | Оцени
Онлайн библиотека и курсове по писане на есета, психология на творческото мислене и психология на влиянието; тестове, игри, хумор; ефективно междуличностно и бизнес общуване, критично възприемане на манипулациите в медиите, активно гражданство, диалог на културите и религиите, българската душевност и европейските ценности.
http://www.argumenti.org Невалидна връзка?
11.
(0/1011) | Оцени
Връзки към информация за най-известните планински вериги.
http://planinski-verigi.bgsite.info Невалидна връзка?
12.
(0/984) | Оцени
Сайтове за новите 7 чудеса на света.
http://novite7chudesa.bgsite.info Невалидна връзка?
13.
(0/980) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Ние сме настоящи и бивши студенти от големите софийски университети, формираме екип, който се е специализирал в разработването на дипломни работи и проекти, курсови работи и проекти. въпроси за държавни изпити, реферати, есета, казуси, доклади, теми, презентации, домашни задания и много други.
http://bgdiplom.com/ Невалидна връзка?
14.
(0/977) | Оцени
Курс за цветя,он-лайн магазин за цветя, курс аранжиране на цветя, цветни аранжировки, букети, икебана,европейски стил аранжиране,авторска конструкция с цветя
http://www.salex-s.com Невалидна връзка?
15.
(0/974) | Оцени
Статии и материали за окултни и езотерични науки. Психология, социалност, квантова физика. Древни течения и традиции. Вещерство, шаманизъм, лечение
http://www.occultism.biz Невалидна връзка?
16.
(0/951) | Оцени
ЗА ВАС-УЧЕНИЦИ, КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ И СТУДЕНТИ ВСИЧКО ЗА УСПЕШНОТО ВЗЕМАНЕ НА ВАШИЯ ИЗПИТ!ИЗГОТВЯНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАЗРАБОТКИ, ЕСЕТА, РЕФЕРАТИ,ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ-НА ВСЯКА ТЕМА!БЪРЗО,УДОБНО,ИЗГОДНО ДОКАТО ВИЕ ПОЧИВАТЕ-НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!
http://www.izpitat.hit.bg Невалидна връзка?
17.
(0/925) CY: 0 Оценка: 10/8.3 | Оцени
Безопасно и уютно място за деца и родители.Прекрасен малък свят, в който винаги ще бъдете желани гости! Интересни картинки за оцветяване, логически задачи, теми за предучилищна подготовка, приказки, поговорки, любопитни факти, оригами, много конкурси с награди и още....
http://ocveti.net Невалидна връзка?
18.
(0/924) | Оцени
Ако вашето дете е от 3 до 6 клас включително и нямате възможност за частен учител то тук е вашето място. Ние предлагаме подготовка на уроците на вашето дете за следващия ден.
http://www.york-bg.com/zanimalnia.htm Невалидна връзка?
19.
(0/900) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
ОРГАНИЗАЦИЯ НА УЧАЩИТЕ СЕ В БЪЛГАРИЯ
http://priziv.org/ Невалидна връзка?
20.
(0/896) CY: 0 | Оцени
"Магистра" e Учебен център, създаден през 1997 година и работи в областа на чуждоезиковото обучение. Главен принцип на нашата работа е да предоставим качествено обучение, водещо до постоянен окончателен резултат.
http://www.magistra-bg.com Невалидна връзка?
21.
(0/894) CY: 0 | Оцени
Предлага курсове по английски език за деца
http://english-for-kids.euro-target.com/ Невалидна връзка?
22.
(0/880) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Организира курсове за подготовка на седмокласници за националния изпит-тест.Курс за 7 клас по български език,литература и математика
http://courses-7.euro-target.com/ Невалидна връзка?
23.
(0/863) | Оцени
Езикова школа Айли предлага индивидуално обучение и курсове по следните езици: английски, френски, немски, испански, италиански и руски. Работи се с квалифицирани преподаватели по вече утвърдени учебни системи. При индивидуалното обучение е възможно е ученикът сам да избере програмата, учебниците и материалите, по които да се подготви, също както и честотата и продължителността на занятията.Езикова школа Айли извършва също така и преводи на посочените езици. Гарантирани професионализъм и конфиденциалност. Завършване в срок.
http://uroci.eu Невалидна връзка?
24.
(0/852) CY: 0 | Оцени
Движещата цел на екипа е да предостави на учащите професионално разработени учебни материали. Основната дейност на фирмата е подготовката добре обучени кандидат студенти.
http://www.rodina-bg.info Невалидна връзка?
25.
(0/851) CY: 0 | Оцени
Тестове НЕТ - онлайн тестове, компютри, езици, интелигентност, сертифициране онлайн, ИТ тестове, Специализирани тестове за предприятия, фирми, сдружения
http://www.testove.net Невалидна връзка?
26.
(0/824) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Kursovi.ucoz.com е специализиран сайт за икономически разработки — курсови работи, дипломни работи, магистърски тези, реферати, доклади и др. Предлага се и решаване на задачи по Висша математика.
http://kursovi.ucoz.com Невалидна връзка?
27.
(0/814) CY: 0 | Оцени
РОДИНА - качествена подготовка за кандидатстване в елитните гимназии и университети на България, Австрия, Германия, Дания, САЩ и др. Магистратури в чужбина, Езиково обучение в чужбина, подготовка за матура, кандидат-студентски курсове и др.
http://www.rodina-bg.com Невалидна връзка?
28.
(0/813) CY: 0 | Оцени
Sprachenatelier Берлин е международен център за изучаване на чужди езици, културен обмен и изложби. Наред с организирането на курсове, по немски и още над 30 други езика, провеждаме интернационални филмови фестивали, изложби, концерти и дискусии.
http://www.sprachenatelier-berlin.com Невалидна връзка?
29.
(0/808) CY: 0 | Оцени
world-education.bg - обучение в чужбина, образование в чужбина, обучение и образование в чужбина, езиково обучение, изучаване на чужди езици, кандидатстване в чужбина, сертификационни курсове и др.
http://www.world-education.bg Невалидна връзка?
30.
(0/808) | Оцени
Как да избера университет в Германия и Финландия с английски език, срокове и документи за кандидатстване, езикови изпити, такси. Писане на мотивационно писмо, есе, препоръки на английски език. Проверка за прием. Помощ при записване и настаняване в Германия.
http://www.uni-choice.com Невалидна връзка?
31.
(0/804) CY: 0 | Оцени
Предлага курсове по английски език за възрастни и ученици по системата New Headway на Оксфордския университет
http://english.euro-target.com/ Невалидна връзка?
32.
(0/802) Оценка: Не/10.0 | Оцени
Огромен архив от теми, реферати, есета, лекции, пищови, дипломни и курсови работи и още много други! Стани отличен ученик или студент още сега.
http://prepishi.com Невалидна връзка?
33.
(0/802) CY: 0 | Оцени
Всякакви есета , дипломни и курсови работи
http://www.eseta.info Невалидна връзка?
34.
(0/797) | Оцени
Сайт,в който ще намерите всякакви речници.
http://e-rechnik.com/ Невалидна връзка?
35.
(0/794) | Оцени
Онлайн каталог на Висшите Учебни Заведения в България.
http://vuz.bgsite.info Невалидна връзка?
36.
(0/789) | Оцени
English in 20 minutes е изцяло завършен езиков курс по английски, основаващ натрупването на знания върху четирите основни елемента, които са необходими при изучаването на един език: слушане, писане, разговор и четене. С този самоучител ще започнете да изучавате английски език с няколко лесни стъпки. Постепенно ще придобивате запас от думи и ще Ви бъде лесно да помните наученото, защото чрез подходящи за целта разговори на английски, специално подбрани за чудесната програма на този езиков курс, всеки ден ще учите по малко. Дори животът Ви да е динамичен, Вие винаги ще можете да отделяте време за обучението, защото уроците от English in 20 minutes са изготвени според Вашето ежедневие. Единственото, което трябва да направите е да пуснете диска със съответния урок! Ако успеете да отделите по 20 минути на ден, скоро ще можете да говорите, пишете и четете на английски!
http://www.readersdigest.bg/english20/ Невалидна връзка?
37.
(0/781) CY: 0 | Оцени
Езиков Център БИЗИ е специализиран център за изучаване на чужди езици, който организира Висококачествено чуждоезиково обучение на достъпни цени в удобно за обучаемите време . Предлаганите от нас курсове по английски и испански език са за деца, ученици и възрастни.
http://www.busy-bg.com Невалидна връзка?
38.
(0/777) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Курсове и уроци за КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ по литература, история, география, математика, химия, биология, английски, немски, френски, италиански, испански език. Курсове за подготовка за МАТУРА. ЕЗИКОВИ курсове и уроци по английски, немски, френски, италиански, испански, гръцки. Подготовка на КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ за кандидатстване след 7-ми клас. ПРЕВОДИ.
http://www.elina-av.com Невалидна връзка?
39.
(0/775) CY: 0 | Оцени
LAOKOONTANGO – алтернативна естетика в обучението по Tango Argentino, участие в концертни форуми, корпоративни и частни партита, рекламни акции, video performances, модни ревюта, театрални спектакли, workshops...
http://laokoontango.com Невалидна връзка?
40.
(0/773) CY: 0 | Оцени
Висококачествени професионални услуги, като предлага различни форми на бизнес взаимоотношения в зависимост от потребностите на своите клиенти
http://www.kursovite.com Невалидна връзка?
41.
(0/770) CY: 0 | Оцени
Фирмен каталог за детски градини, детски ясли, детегледачки. Новини и статии. Възможности за детско парти в предложените парти клубове. Сладкарници за детето. Гледане на деца.
http://detskigradini.net Невалидна връзка?
42.
(0/754) CY: 0 | Оцени
study-abroad.bg - eзикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, eзикови курсове и ваканции в чужбина по английски, немски, испански, френски, италиански, руски, полски, арабски, японски, китайски, ученически езикови ваканции, стаж в чужбина и др.
http://www.study-abroad.bg Невалидна връзка?
43.
(0/747) CY: 0 | Оцени
Разработка на всякакви теми от всичко области. Използване на най-новата налична информация. Доверете се на най-добрите. Разработка но дипломни работи.
http://www.kursovi-bg.info Невалидна връзка?
44.
(0/727) | Оцени
Дипломни работи, курсови работи, есета, реферати, студентски разработки за университети, колежи, висши училища. Индивидуално изготвяне на дипломни и курсови работи.
http://diplomni.alle.bg/ Невалидна връзка?
45.
(0/727) | Оцени
Колеж по мениджмънт Адам Смит е частен професионален бизнес колеж, който предлага 2-годишен курс на обучение след средно образование.
http://www.educenter-bg.com Невалидна връзка?
46.
(0/723) CY: 0 | Оцени
Висококачествени професионални услуги, като предлага различни форми на бизнес взаимоотношения в зависимост от потребностите на своите клиенти
http://www.diplomni-bg.com Невалидна връзка?
47.
(0/717) CY: 0 | Оцени
Разработка на теми, реферати, курсови и дипломни работи
http://www.referati-bg.info Невалидна връзка?
48.
(0/708) CY: 0 | Оцени
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
http://accentschool.net Невалидна връзка?
49.
(0/695) CY: 0 | Оцени
Формите на обучение са различни в зависимост от потребностите на своите курсисти по отношение на продължителност и индивидуални нужди
http://www.diplomnite-bg.info Невалидна връзка?
50.
(0/694) CY: 0 | Оцени
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти.
http://fohel.net Невалидна връзка?
Връзки в категорията: 83
Нови връзки
Сайт за наука и образование
СТРАНД Академия осигурява необходимата теоретична и практическа подготовка по западен стандарт за стартиране на успешна професионална кариера в търговските и развлекателни обекти на СТРАНД Бургас.
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо-японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско-Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически-ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.
ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРИ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ РОДИНА – Стара Загора, е с многогодишна практика и доказан професионализъм. Сертифициран център за курсове FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS. Групи за ученици. Английска детска градина за три до шест годишни. Вечерна школа за 5 и 6-годишни. Корпоративен английски. Безплатна проверка на вашето ниво преди започване на курс. Програма изготвена спрямо Общата европейска езикова рамка. Въпроси и записвания: гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 83, телефони: 042/ 626 078; 0888674882, http://www.flcentre.eu.
MusicRoom - Уроци по класическа китара, електрическа китара, пеене, пиано, синтезатор, солфеж, тромпет, саксофон, цигулка, подготовка за кандидатстване, музикална академия, подготовка и участие в конкурси, кастинги
ЦЕНТЪР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
Знаенето на езици един много важен фактор в кариерата на всеки един човек. Ако искате да научите английски език то вие може да се възползвате от специалните курсове на езикова школа - Астони. Ние предлагаме подходящи часове за провеждане на занятията и квалифицирани учители.
Иновативни решения, обучения, тренинг и развитие на персонала, за постигане на максимална и реална възвращаемост. НЛП тренинги и терапии.
Тренинг център Айджей е компания, специалистите на която не само разбират какво е необходимо за повишаване личната ефективност и резултативността от работата на всяка организация, а и знаят как това може да стане.
Компютърните курсове и обучения, провеждани в нашата школа са иновативни, провеждани в модерна база и водени от професионалисти в бранша. IT обучението при нас предлага шанс за професионално развитие.
Doxbox.info - Реферати, лекции, документи, теми, есета, курсови и дипломни работи, съчинения, доклади…
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти.
Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов” град Плевен е с основна дейност професионално образование и обучение в сферата на туризма.
Школа по танци VeroniQue предлага разнообразни възможности за уроци по танци и балет на всеки, който желае да се научи на нов вид танц или просто да танцува през свободното си време.
Детско юношеска футболна школа НАЦИОНАЛ. Футболна школа за деца. Футбол за деца. Предлагаме групово обучение по футбол и индеивидуални тренировки по футбол за деца и юноши. Организирано обучение по футбол в детски градини и училища в София и страната
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
КАЧЕСТВЕНО БЪРЗО И ЕВТИНО РАЗРАБОТВАНЕ НА: ДИПЛОМНИ РАБОТИ КУРСОВИ РАБОТИ ДИСЕРТАЦИИ ЕСЕТА ДОКЛАДИ ПРЕЗЕНТАЦИИ ТЕМИ ЗА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ БИЗНЕС ПЛАНОВЕ ПРОЕКТНО ФИНАНСИРАН
Детски център "ВИХРОГОН" - Частна детска градина с яслена група, предлага гледане на Вашето дете, занимания по: чужд език - английски; музика; изобразително изкуство; танци и др.Разположен е в нова сграда на два етажа.