Main.BG - Каталог
Добави връзка   Администрация   Карта  
 
Главна директория » Образование и наука » Обучение
Показване: Всички | Връзки | Статии
Курсове RSS
Сортирай по: Популярност
1.
(0/650) | Оцени
Курс за цветя,он-лайн магазин за цветя, курс аранжиране на цветя, цветни аранжировки, букети, икебана,европейски стил аранжиране,авторска конструкция с цветя
http://www.salex-s.com Невалидна връзка?
2.
(0/566) | Оцени
Езикова школа Айли предлага индивидуално обучение и курсове по следните езици: английски, френски, немски, испански, италиански и руски. Работи се с квалифицирани преподаватели по вече утвърдени учебни системи. При индивидуалното обучение е възможно е ученикът сам да избере програмата, учебниците и материалите, по които да се подготви, също както и честотата и продължителността на занятията.Езикова школа Айли извършва също така и преводи на посочените езици. Гарантирани професионализъм и конфиденциалност. Завършване в срок.
http://uroci.eu Невалидна връзка?
3.
(0/565) CY: 0 | Оцени
Предлага курсове по английски език за деца
http://english-for-kids.euro-target.com/ Невалидна връзка?
4.
(0/562) CY: 0 | Оцени
РОДИНА - качествена подготовка за кандидатстване в елитните гимназии и университети на България, Австрия, Германия, Дания, САЩ и др. Магистратури в чужбина, Езиково обучение в чужбина, подготовка за матура, кандидат-студентски курсове и др.
http://www.rodina-bg.com Невалидна връзка?
5.
(0/560) CY: 0 | Оцени
"Магистра" e Учебен център, създаден през 1997 година и работи в областа на чуждоезиковото обучение. Главен принцип на нашата работа е да предоставим качествено обучение, водещо до постоянен окончателен резултат.
http://www.magistra-bg.com Невалидна връзка?
6.
(0/556) CY: 0 | Оцени
Sprachenatelier Берлин е международен център за изучаване на чужди езици, културен обмен и изложби. Наред с организирането на курсове, по немски и още над 30 други езика, провеждаме интернационални филмови фестивали, изложби, концерти и дискусии.
http://www.sprachenatelier-berlin.com Невалидна връзка?
7.
(0/555) CY: 0 | Оцени
world-education.bg - обучение в чужбина, образование в чужбина, обучение и образование в чужбина, езиково обучение, изучаване на чужди езици, кандидатстване в чужбина, сертификационни курсове и др.
http://www.world-education.bg Невалидна връзка?
8.
(0/554) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Организира курсове за подготовка на седмокласници за националния изпит-тест.Курс за 7 клас по български език,литература и математика
http://courses-7.euro-target.com/ Невалидна връзка?
9.
(0/545) CY: 0 | Оцени
Езиков Център БИЗИ е специализиран център за изучаване на чужди езици, който организира Висококачествено чуждоезиково обучение на достъпни цени в удобно за обучаемите време . Предлаганите от нас курсове по английски и испански език са за деца, ученици и възрастни.
http://www.busy-bg.com Невалидна връзка?
10.
(0/536) CY: 0 | Оцени
Движещата цел на екипа е да предостави на учащите професионално разработени учебни материали. Основната дейност на фирмата е подготовката добре обучени кандидат студенти.
http://www.rodina-bg.info Невалидна връзка?
11.
(0/533) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Курсове и уроци за КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ по литература, история, география, математика, химия, биология, английски, немски, френски, италиански, испански език. Курсове за подготовка за МАТУРА. ЕЗИКОВИ курсове и уроци по английски, немски, френски, италиански, испански, гръцки. Подготовка на КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ за кандидатстване след 7-ми клас. ПРЕВОДИ.
http://www.elina-av.com Невалидна връзка?
12.
(0/512) CY: 0 | Оцени
study-abroad.bg - eзикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, eзикови курсове и ваканции в чужбина по английски, немски, испански, френски, италиански, руски, полски, арабски, японски, китайски, ученически езикови ваканции, стаж в чужбина и др.
http://www.study-abroad.bg Невалидна връзка?
13.
(0/508) | Оцени
English in 20 minutes е изцяло завършен езиков курс по английски, основаващ натрупването на знания върху четирите основни елемента, които са необходими при изучаването на един език: слушане, писане, разговор и четене. С този самоучител ще започнете да изучавате английски език с няколко лесни стъпки. Постепенно ще придобивате запас от думи и ще Ви бъде лесно да помните наученото, защото чрез подходящи за целта разговори на английски, специално подбрани за чудесната програма на този езиков курс, всеки ден ще учите по малко. Дори животът Ви да е динамичен, Вие винаги ще можете да отделяте време за обучението, защото уроците от English in 20 minutes са изготвени според Вашето ежедневие. Единственото, което трябва да направите е да пуснете диска със съответния урок! Ако успеете да отделите по 20 минути на ден, скоро ще можете да говорите, пишете и четете на английски!
http://www.readersdigest.bg/english20/ Невалидна връзка?
14.
(0/502) CY: 0 | Оцени
Предлага курсове по английски език за възрастни и ученици по системата New Headway на Оксфордския университет
http://english.euro-target.com/ Невалидна връзка?
15.
(0/438) CY: 0 | Оцени
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
http://accentschool.net Невалидна връзка?
16.
(0/431) CY: 0 | Оцени
ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРИ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ РОДИНА – Стара Загора, е с многогодишна практика и доказан професионализъм. Сертифициран център за курсове FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS. Групи за ученици. Английска детска градина за три до шест годишни. Вечерна школа за 5 и 6-годишни. Корпоративен английски. Безплатна проверка на вашето ниво преди започване на курс. Програма изготвена спрямо Общата европейска езикова рамка. Въпроси и записвания: гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 83, телефони: 042/ 626 078; 0888674882, http://www.flcentre.eu.
http://shkoli-i-kursove.registarnauchilishtata.catalog.bg/ Невалидна връзка?
17.
(0/420) CY: 0 | Оцени
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти.
http://fohel.net Невалидна връзка?
18.
(0/399) CY: 0 | Оцени
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
http://azmogapove4e.com/ Невалидна връзка?
19.
(0/386) CY: 0 | Оцени
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо-японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско-Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически-ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.
http://msdc.jicabg.org Невалидна връзка?
20.
(0/384) | Оцени
Предлага курсове:английски език за възрастни и ученици,английски език за деца, подготовка на седмокласници за националния изпит-тест.Курс за 7 клас по български език,литература и математика,подготовка на кандидат-студенти,матури
http://euro-target.com/ Невалидна връзка?
21.
(0/364) CY: 0 | Оцени
Онлайн езикови курсове по Английски език, Немски език, Испански език, Италиански език, Френски Език, Португалски език. Интернет езикови курсове на достъпни цени.
http://ezikovi-kursove.blogspot.com/ Невалидна връзка?
22.
(0/362) CY: 0 | Оцени
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА - ОБУЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ! Център Екатерина и лицензиран център за обучение с установени традиции. Център Екатерина предлага качествено и ефективно обучение за деца, ученици, студенти и възрастни : - езикови курсове за деца и ученици по английски, руски, френски език - детска забавачка за деца до 7 г. - занималня за ученици 1 - 4 клас с езиково обучение - подготвителни курсове за 5 и 6 клас по БЕЛ и математика - подготвителни курсове за кандидатстване след 7 клас по БЕЛ и математика - курсове за подготовка за матура и кандидатстудентски изпити по БЕЛ, математика, английски, френски и руски език. - езикови курсове за студенти и възрастни с практическа насоченост по английски, руски, турски, гръцки, немски, френски, испански език. - специализирани курсове по бизнес английски, бизнес френски, бизнес руски и бизнес турски език - специализиранo фирменo обучениe.
http://ekaterina-center.com Невалидна връзка?
23.
(0/359) CY: 0 | Оцени
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
http://azmogapoveche.harmonia1.com Невалидна връзка?
24.
(0/349) CY: 0 | Оцени
Знаенето на езици един много важен фактор в кариерата на всеки един човек. Ако искате да научите английски език то вие може да се възползвате от специалните курсове на езикова школа - Астони. Ние предлагаме подходящи часове за провеждане на занятията и квалифицирани учители.
http://astony-bg.com Невалидна връзка?
25.
(0/345) CY: 0 | Оцени
Компютърните курсове и обучения, провеждани в нашата школа са иновативни, провеждани в модерна база и водени от професионалисти в бранша. IT обучението при нас предлага шанс за професионално развитие.
http://www.it-kursove.com Невалидна връзка?
26.
(0/311) CY: 0 | Оцени
Предлагаме курсове по английски език в София на достъпни цени, водени от висококвалифицирани преподаватели с роден английски. Безплатна оценка на езиковото ниво.
http://www.ihsofia.com/ Невалидна връзка?
27.
(0/308) CY: 0 | Оцени
Крак е школа за курсове за кандидатстване след 7 и 12 клас, за Toefl, GMAT, GRE, SAT, IELTS. Курсовете включват български език и литература, математика, история, география и английски език. Курсовете се провеждат в малки групи, позволяващи индивидуална работа с всеки курсист. Предлагаме и курсове за кандидатстване в УНСС, УАСГ, МГИ, ХТИ, Технически университет – София и Софийски университет.
http://www.bgkursove.net Невалидна връзка?
28.
(0/296) CY: 0 | Оцени
Мая Йонкова - Уроци и преводи от италиански език
http://www.italianski.com Невалидна връзка?
Връзки в категорията: 28
Нови връзки
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо-японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско-Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически-ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.
ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРИ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ РОДИНА – Стара Загора, е с многогодишна практика и доказан професионализъм. Сертифициран център за курсове FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS. Групи за ученици. Английска детска градина за три до шест годишни. Вечерна школа за 5 и 6-годишни. Корпоративен английски. Безплатна проверка на вашето ниво преди започване на курс. Програма изготвена спрямо Общата европейска езикова рамка. Въпроси и записвания: гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 83, телефони: 042/ 626 078; 0888674882, http://www.flcentre.eu.
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
Знаенето на езици един много важен фактор в кариерата на всеки един човек. Ако искате да научите английски език то вие може да се възползвате от специалните курсове на езикова школа - Астони. Ние предлагаме подходящи часове за провеждане на занятията и квалифицирани учители.
Компютърните курсове и обучения, провеждани в нашата школа са иновативни, провеждани в модерна база и водени от професионалисти в бранша. IT обучението при нас предлага шанс за професионално развитие.
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти.
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
ОП „Развитие на човешките ресурси“ и схемата към нея „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ предоставя възможност за напълно безплатно обучение за всеки гражданин, желаещ да подобри или напълно промени своята професионална квалификация и да придобие нови знания в дадена област. Ако искате да получите своя ваучер за обучение по програмата „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” кандидатсвайте сега.
Крак е школа за курсове за кандидатстване след 7 и 12 клас, за Toefl, GMAT, GRE, SAT, IELTS. Курсовете включват български език и литература, математика, история, география и английски език. Курсовете се провеждат в малки групи, позволяващи индивидуална работа с всеки курсист. Предлагаме и курсове за кандидатстване в УНСС, УАСГ, МГИ, ХТИ, Технически университет – София и Софийски университет.
Предлагаме курсове по английски език в София на достъпни цени, водени от висококвалифицирани преподаватели с роден английски. Безплатна оценка на езиковото ниво.
Мая Йонкова - Уроци и преводи от италиански език
ЦЕНТЪР ЕКАТЕРИНА - ОБУЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ! Център Екатерина и лицензиран център за обучение с установени традиции. Център Екатерина предлага качествено и ефективно обучение за деца, ученици, студенти и възрастни : - езикови курсове за деца и ученици по английски, руски, френски език - детска забавачка за деца до 7 г. - занималня за ученици 1 - 4 клас с езиково обучение - подготвителни курсове за 5 и 6 клас по БЕЛ и математика - подготвителни курсове за кандидатстване след 7 клас по БЕЛ и математика - курсове за подготовка за матура и кандидатстудентски изпити по БЕЛ, математика, английски, френски и руски език. - езикови курсове за студенти и възрастни с практическа насоченост по английски, руски, турски, гръцки, немски, френски, испански език. - специализирани курсове по бизнес английски, бизнес френски, бизнес руски и бизнес турски език - специализиранo фирменo обучениe.
study-abroad.bg - eзикови ваканции, eзикови ваканции в чужбина, eзикови курсове и ваканции в чужбина по английски, немски, испански, френски, италиански, руски, полски, арабски, японски, китайски, ученически езикови ваканции, стаж в чужбина и др.
world-education.bg - обучение в чужбина, образование в чужбина, обучение и образование в чужбина, езиково обучение, изучаване на чужди езици, кандидатстване в чужбина, сертификационни курсове и др.
English in 20 minutes е изцяло завършен езиков курс по английски, основаващ натрупването на знания върху четирите основни елемента, които са необходими при изучаването на един език: слушане, писане, разговор и четене. С този самоучител ще започнете да изучавате английски език с няколко лесни стъпки. Постепенно ще придобивате запас от думи и ще Ви бъде лесно да помните наученото, защото чрез подходящи за целта разговори на английски, специално подбрани за чудесната програма на този езиков курс, всеки ден ще учите по малко. Дори животът Ви да е динамичен, Вие винаги ще можете да отделяте време за обучението, защото уроците от English in 20 minutes са изготвени според Вашето ежедневие. Единственото, което трябва да направите е да пуснете диска със съответния урок! Ако успеете да отделите по 20 минути на ден, скоро ще можете да говорите, пишете и четете на английски!
РОДИНА - качествена подготовка за кандидатстване в елитните гимназии и университети на България, Австрия, Германия, Дания, САЩ и др. Магистратури в чужбина, Езиково обучение в чужбина, подготовка за матура, кандидат-студентски курсове и др.
Онлайн езикови курсове по Английски език, Немски език, Испански език, Италиански език, Френски Език, Португалски език. Интернет езикови курсове на достъпни цени.
"Магистра" e Учебен център, създаден през 1997 година и работи в областа на чуждоезиковото обучение. Главен принцип на нашата работа е да предоставим качествено обучение, водещо до постоянен окончателен резултат.
Sprachenatelier Берлин е международен център за изучаване на чужди езици, културен обмен и изложби. Наред с организирането на курсове, по немски и още над 30 други езика, провеждаме интернационални филмови фестивали, изложби, концерти и дискусии.
Езиков Център БИЗИ е специализиран център за изучаване на чужди езици, който организира Висококачествено чуждоезиково обучение на достъпни цени в удобно за обучаемите време . Предлаганите от нас курсове по английски и испански език са за деца, ученици и възрастни.