Main.BG - Каталог
Добави връзка   Администрация   Карта  
 
Автомобили  0
Енергетика  4
Машиностроене  9
Металургия  6
Химическа  3
Главна директория » Бизнес и Финанси
Показване: Всички | Връзки | Статии
Тежка индустрия RSS
Сортирай по: Популярност
1.
(15/4480) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Малогабаритна и селскостопанска техника - мотофрези, мотокултиватори, косачки, генератори, моторни триони, водни помпи, снегорини, и всякаква техника за градината.ДОСТАВКА до посочено от вас място. изгодни ЛИЗИНГОВИ схеми
http://www.hristodor.com Невалидна връзка?
2.
(0/740) CY: 0 Оценка: Не/10.0 | Оцени
Hefest е производител на изделия от ковано желязо, включително парапети, решетки, огради, портални врати, мебели, градинска мебел и аксесоари за дома и градината от метали. Продуктовата гама включва кован метал, връхчета, есове, бъбреци, необходими за изработка на метални парапети и решетки, огради и портали от ковано желязо, градинско обзавеждане, градински аксесоари от ковано желязо с орнаменти. Хефест Пловдив ООД е фирма за метали, производител и вносител на елементи от ковано желязо. Хефест изработва градински мебели, шатри, пейки, маси и аксесоари за градината.
http://www.hefest-plovdiv.com Невалидна връзка?
3.
(0/643) CY: 0 | Оцени
ОГРАДНИ СИСТЕМИ ГЕОПОЛ ООД вече 7 години представлява европейския лидер в производството на оградни мрежи Cavatorta, Италия. Асортимент от точково заварени оградни мрежи, плетени, поцинковани мрежи или с PVC покритие. Набор от огради за спортни площадки, магистрални мрежи.
http://www.ogradi-geopol.com Невалидна връзка?
4.
(0/553) | Оцени
Апекс 11 ЕООД е официален дистрибутор на мотокари и електрокари DOOSAN. АПЕКС 11 ЕООД е една от петте фирми в света, които произвеждат четирипосочен мултифункционален мотокар. Фирмата предлага резервни части, гуми, вилични рогове за всички видове български и вносни кари. Ремонт и сервиз. Официален дистрибутор е на заваръчни консумативи HYUNDAI. Висококвалифициран екип предлага проектиране и цялостно изграждане на стелажни системи за промишлени халета и оборудва с оптималната товаро-подемна техника. www.apex11.com
http://www.apex11.com Невалидна връзка?
5.
(0/516) CY: 0 | Оцени
Цифрови релейни защити, автоматика и телемеханика за електропреносните и разпределителни предприятия, за промишлеността. SCADA-системи. Регистриращи системи.Технологична, противоаварийна и системна автоматика. Тестване, настройка и измерване
http://www.roconbg.com Невалидна връзка?
6.
(0/498) CY: 0 | Оцени
Проектиране и производство на вертикални,хоризонтални и термоформиращи пакетиращи машини, ротационни и моноблок пълнещи машини, спирални конвейeри, дозиращи системи, етикетиращи линии, маркиращи устройства и специфично оборудване по клиентско задание.
http://www.kt-pack.com Невалидна връзка?
7.
(0/474) CY: 0 | Оцени
Солимекс производство на неорганични соли с фармакопейна чистота, дистрибуция на Лабораторна стъклария, Лабораторни консумативи, Лабораторни химикали, Микробиологични среди, Филтри и мембрани
http://www.solimex-bg.com Невалидна връзка?
8.
(0/436) CY: 0 | Оцени
Завод за големогабаритни металорежещи машини, стругове, универсални и тръбни металорежещи машини.
http://www.zgmm-bg.com/ Невалидна връзка?
9.
(0/435) CY: 0 | Оцени
“Елгруп” ООД – търговия и дистрибуция с Електроматериали, Електроапаратура, Кабели, кабелни системи и осветителни тела. Проектиране и изграждане на ел. инсталации и съоръжения.
http://www.elgrup.net Невалидна връзка?
10.
(0/412) | Оцени
Стелажи и стелажни системи - безплатно консултиране и вариантно офериране, проектиране по избрания вариант, доставка на оборудването.
http://regaldt.bg Невалидна връзка?
11.
(0/402) CY: 0 | Оцени
Традиционен производител на машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост
http://www.hraninvest.com Невалидна връзка?
12.
(0/395) CY: 0 | Оцени
Котлостроене АД е водещ български производител нa парни и водогрейни котли, мембранни панели, резервоари, метални конструкции и резервни части. Ние сме единствената компания в България, която специализира в производството на парни котли с капацитет от 0.4 до 12 t/h и водогрейни котли с капацитет от 0.1 до 7.5 Gcal/h. Нашите продукти се произвеждат в съответствие със съвременните световни тенденции, а качеството се гарантира от международния стандарт EN ISO 9001 : 2000.
http://www.kotlostroene.com Невалидна връзка?
13.
(0/371) CY: 0 | Оцени
Пакетиращи машини, опаковъчни машини и оборудване
http://www.problend.biz/ Невалидна връзка?
14.
(0/348) CY: 0 | Оцени
Заваряване от Активити ООД с високотехнологично оборудване на най-ниската цена, с което работят лесно както оператори с опит така и обикновени заварчици. АКТИВИТИ ООД - инженеринг, доставка и монтаж на индустриално оборудване и техника в областа на заваряването, рязането и огъването на всички видове метали.
http://www.activitybg.com/index.pcgi?lang=bg Невалидна връзка?
15.
(0/330) CY: 0 | Оцени
ЕНЕМОНА е фирма за подобряване на конвенционалната енергетика в промишленото строителство с нови, енергоефективни дейности. Екипът й е важен участник в енергийния мениджмънт и ютилити сектора у нас. Реализира дейности на свободния пазар на електроенергия в страната. Комплексно конструиране на инсталации от възобновяеми енергийни източници за общински и частни сгради. Координати: Гълъбово 6280, бул. Република 120, тел.: 0418/6 80 22, www.enemona.com.
http://www.enemona.com Невалидна връзка?
16.
(0/324) | Оцени
ТЕХНО-ПЛАСТ ООД е фирма за производство на изделия от полиетилен, които се използват за нуждите на бита или промишлеността. Например контейнери за складиране на вода, химикали, нафта. Технология без заварачни шевове, термоустойчиви, с давност поне тридесет години. Пречиствателни станции, цистерни. Съдовете са от качествени полиетилени и ротационно ляти полимери. Сигурна херметичност, многократна употреба. За подробна информация: гр.София, кв. Орландовци, ул.Одеса 34, 0888318448, 02-9367019, 02-9367348, www.techno-plast.net
http://www.techno-plast.net Невалидна връзка?
17.
(0/317) CY: 0 | Оцени
Eнергоинвестмънт АД - лицензиран търговец на електрическа енергия
http://www.energoinvestment.bg Невалидна връзка?
18.
(0/316) CY: 0 | Оцени
“Пресков” АД е с предмет на дейност изработка на метални детайли и изковки чрез горещо коване. Компанията осигурява различни изковки тежки от 0,300 кг до 25 кг. Заводът е единственият у нас, който борави с въглеродна и легирана стомана. Поддържа собствена база за проектиране и изработка. Продукцията е с приложение в следните сектори: строителство, машиностроене, товаро-подемни машини, хидравлика, транспорт, корабостроене и др. Повече информация и контакти: гр. Стара Загора, кв. Индустриален, 042 252 083; 042 627 327, www.preskov.com.
http://www.preskov.com Невалидна връзка?
19.
(0/311) | Оцени
Dinstahl - метални халета, метални конструкции, метални профили
http://www.dinstahl.com Невалидна връзка?
20.
(0/311) CY: 0 | Оцени
Атали ООД предлага висококачествени неръждаеми стомани. Ламарина - матова, шлифована, огледална и декоративна. Шини, плъти - пръти, шестостени и квадрати, винкели, полукръгове, профили, тръби - кръгли, квадратни и правоъгълни.
http://www.atali-bg.net Невалидна връзка?
21.
(0/303) | Оцени
Фирма "Светлана 99" ЕООД е едно от водещите имена в заваряването на цветни метали.От 20 години в частния сектор ,а и още 14 години в държавния се занимава само със заваряване, както и с преподаване по практика в заваряването. Провеждала е курсове по заваряване без откъсване от призводството в продължение на 8 години към КЗУ.Отлично оборудвано ателие, професионална техника и материали, качество в правенето на заварките. Екипът работи по заваряване на следните метали: цамови сплави, алуминий и неговите сплави, магнезий, алпака, нераждавейка, чугун, месинг, мед, титан, бронз. Заваряване на черни стомани. Заваряване и на специални стомани. Заварки на глави и блокове на двигатели, скоростни кутии картери, водни и маслени радиатори, климатици, вилки, интерколери, тръбопроводи носачи за коли, камиони и тежки машини. Заваряване на тоководещи шини и компесатори към ВЕЦ, ТЕЦ и АЕЦ. Заваряване на самолетни детайли и на детайли за космоса.
http://svetlana99.com Невалидна връзка?
22.
(0/301) CY: 0 | Оцени
Роза Емайл ЕООД е водещ производител на Балканския полуостров на печки с твърдо гориво и емайлирани тръби. Висококачествено емайлиране със съвременни технологии. За своите производствени нужди, фирмата притежава собствена леярна.
http://www.rozaemail.com Невалидна връзка?
23.
(0/299) CY: 0 | Оцени
Торове - дистрибуция на торове. Дистрибуция на минерални торове.Амониева селитра, троен суперфосфат, моноамониев фосфат, диамониев фосфат, течен азотен тор, NPK. Торове и торене.
http://agroexperts.bg Невалидна връзка?
24.
(0/288) CY: 0 | Оцени
Фирма Карнес – търговия на хидравлични крикове, хидравлични гайковерти, зъбни колела, заваръчни инвертори, винтови компресори, въздушни гайковерти. Производство на зъбни колела и резервни части за Варна и Русе. Продажба на почистваща и подемна техника.
http://www.karnes.bg Невалидна връзка?
Връзки в категорията: 24
Нови връзки
ОГРАДНИ СИСТЕМИ ГЕОПОЛ ООД вече 7 години представлява европейския лидер в производството на оградни мрежи Cavatorta, Италия. Асортимент от точково заварени оградни мрежи, плетени, поцинковани мрежи или с PVC покритие. Набор от огради за спортни площадки, магистрални мрежи.
ТЕХНО-ПЛАСТ ООД е фирма за производство на изделия от полиетилен, които се използват за нуждите на бита или промишлеността. Например контейнери за складиране на вода, химикали, нафта. Технология без заварачни шевове, термоустойчиви, с давност поне тридесет години. Пречиствателни станции, цистерни. Съдовете са от качествени полиетилени и ротационно ляти полимери. Сигурна херметичност, многократна употреба. За подробна информация: гр.София, кв. Орландовци, ул.Одеса 34, 0888318448, 02-9367019, 02-9367348, www.techno-plast.net
Фирма "Светлана 99" ЕООД е едно от водещите имена в заваряването на цветни метали.От 20 години в частния сектор ,а и още 14 години в държавния се занимава само със заваряване, както и с преподаване по практика в заваряването. Провеждала е курсове по заваряване без откъсване от призводството в продължение на 8 години към КЗУ.Отлично оборудвано ателие, професионална техника и материали, качество в правенето на заварките. Екипът работи по заваряване на следните метали: цамови сплави, алуминий и неговите сплави, магнезий, алпака, нераждавейка, чугун, месинг, мед, титан, бронз. Заваряване на черни стомани. Заваряване и на специални стомани. Заварки на глави и блокове на двигатели, скоростни кутии картери, водни и маслени радиатори, климатици, вилки, интерколери, тръбопроводи носачи за коли, камиони и тежки машини. Заваряване на тоководещи шини и компесатори към ВЕЦ, ТЕЦ и АЕЦ. Заваряване на самолетни детайли и на детайли за космоса.
Традиционен производител на машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост
“Пресков” АД е с предмет на дейност изработка на метални детайли и изковки чрез горещо коване. Компанията осигурява различни изковки тежки от 0,300 кг до 25 кг. Заводът е единственият у нас, който борави с въглеродна и легирана стомана. Поддържа собствена база за проектиране и изработка. Продукцията е с приложение в следните сектори: строителство, машиностроене, товаро-подемни машини, хидравлика, транспорт, корабостроене и др. Повече информация и контакти: гр. Стара Загора, кв. Индустриален, 042 252 083; 042 627 327, www.preskov.com.
ЕНЕМОНА е фирма за подобряване на конвенционалната енергетика в промишленото строителство с нови, енергоефективни дейности. Екипът й е важен участник в енергийния мениджмънт и ютилити сектора у нас. Реализира дейности на свободния пазар на електроенергия в страната. Комплексно конструиране на инсталации от възобновяеми енергийни източници за общински и частни сгради. Координати: Гълъбово 6280, бул. Република 120, тел.: 0418/6 80 22, www.enemona.com.
Фирма Карнес – търговия на хидравлични крикове, хидравлични гайковерти, зъбни колела, заваръчни инвертори, винтови компресори, въздушни гайковерти. Производство на зъбни колела и резервни части за Варна и Русе. Продажба на почистваща и подемна техника.
Торове - дистрибуция на торове. Дистрибуция на минерални торове.Амониева селитра, троен суперфосфат, моноамониев фосфат, диамониев фосфат, течен азотен тор, NPK. Торове и торене.
Dinstahl - метални халета, метални конструкции, метални профили
Пакетиращи машини, опаковъчни машини и оборудване
Атали ООД предлага висококачествени неръждаеми стомани. Ламарина - матова, шлифована, огледална и декоративна. Шини, плъти - пръти, шестостени и квадрати, винкели, полукръгове, профили, тръби - кръгли, квадратни и правоъгълни.
Роза Емайл ЕООД е водещ производител на Балканския полуостров на печки с твърдо гориво и емайлирани тръби. Висококачествено емайлиране със съвременни технологии. За своите производствени нужди, фирмата притежава собствена леярна.
Заваряване от Активити ООД с високотехнологично оборудване на най-ниската цена, с което работят лесно както оператори с опит така и обикновени заварчици. АКТИВИТИ ООД - инженеринг, доставка и монтаж на индустриално оборудване и техника в областа на заваряването, рязането и огъването на всички видове метали.
Eнергоинвестмънт АД - лицензиран търговец на електрическа енергия
Котлостроене АД е водещ български производител нa парни и водогрейни котли, мембранни панели, резервоари, метални конструкции и резервни части. Ние сме единствената компания в България, която специализира в производството на парни котли с капацитет от 0.4 до 12 t/h и водогрейни котли с капацитет от 0.1 до 7.5 Gcal/h. Нашите продукти се произвеждат в съответствие със съвременните световни тенденции, а качеството се гарантира от международния стандарт EN ISO 9001 : 2000.
Hefest е производител на изделия от ковано желязо, включително парапети, решетки, огради, портални врати, мебели, градинска мебел и аксесоари за дома и градината от метали. Продуктовата гама включва кован метал, връхчета, есове, бъбреци, необходими за изработка на метални парапети и решетки, огради и портали от ковано желязо, градинско обзавеждане, градински аксесоари от ковано желязо с орнаменти. Хефест Пловдив ООД е фирма за метали, производител и вносител на елементи от ковано желязо. Хефест изработва градински мебели, шатри, пейки, маси и аксесоари за градината.
Малогабаритна и селскостопанска техника - мотофрези, мотокултиватори, косачки, генератори, моторни триони, водни помпи, снегорини, и всякаква техника за градината.ДОСТАВКА до посочено от вас място. изгодни ЛИЗИНГОВИ схеми
Солимекс производство на неорганични соли с фармакопейна чистота, дистрибуция на Лабораторна стъклария, Лабораторни консумативи, Лабораторни химикали, Микробиологични среди, Филтри и мембрани
Стелажи и стелажни системи - безплатно консултиране и вариантно офериране, проектиране по избрания вариант, доставка на оборудването.
Завод за големогабаритни металорежещи машини, стругове, универсални и тръбни металорежещи машини.